Nieuws

De Cacaofabriek in Helmond start met TRS-Plan

De Cacaofabriek is de culturele hotspot van Helmond. Een plek om te genieten van muziek, film, kunst én lekker eten en drinken.

Het gebouw huisvest een poppodium, 3 filmzalen, vergaderzalen, een foyer en een brasserie. Naast alle culture activiteiten die hier plaats vinden, kunnen deze zalen ook gehuurd worden. Dit kan met of zonder horeca en met alle gewenste faciliteiten, met name ook op technisch gebied.

Voor de plannen en reserveren van de evenementen en activiteiten (en benodigde middelen en medewerkers) heeft De Cacaofabriek gekozen voor de evenementen- planning- en zaalverhuur software van LVP Reserveringssystemen. Hiermee wordt het gehele reserveringsproces voor de betrokken afdelingen en medewerkers toegankelijk en  inzichtelijk gemaakt: planning en reserveringen, aanbiedingen, bevestigingen en facturatie, activiteitenroosters en draaiboeken en de financiële en managementinformatie.

Het implementatie- en opleidingstraject is inmiddels van start gegaan en de toon voor een prettige samenwerking is gezet.

Delen via:Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone