Nieuws

Dorpshuis en Cultureel Centrum Heerde kiezen voor TRS

Een kloppend hart in de Heerder samenleving, dát was het Dorpshuis altijd al. Door de samensmelting met basisscholen, de BSO, de Bibliotheek en het Cultuurplein binnen één gebouw en met een zeer open inrichting van de Foyer en zalen, staat Ontmoeting centraal. Ontmoeting van alle geledingen van de samenleving, drempelvrij met ruimte voor een ieder in zijn of haar eigenheid.

De officiële opening van het nieuwe gebouw, MFA De Heerd, vindt plaats op 1 juli.

Het gebouw herbergt ook een prachtige theaterzaal, welke een podium biedt aan de basisschoolleerlingen voor het prille schooltoneel, aan de artiesten in wording van het Cultuurplein tot aan de zeer geroutineerde grote artiesten en gezelschappen met landelijke bekendheid.

De organisaties van Het Dorpshuis en het Cultureel Centrum hebben voor het kaartverkoopsysteem TRS van LVP Reserveringssystemen gekozen: een gebruiksvriendelijke en toekomstgerichte oplossing voor kaartverkoop. Aangezien meerdere organisaties van TRS gebruik gaan maken, vond men de mogelijkheid om binnen TRS (financieel gescheiden) organisaties en verkooppunten te kunnen definiëren een grote pré.

Wij kijken uit naar een fijne samenwerking met Het Dorpshuis en het Cultureel Centrum.

Delen via:Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone