Nieuws

Kaartverkoop nieuwe Atlas Theater loopt als een speer

Het nieuwe theater van Emmen, het Atlas Theater, is een blikvanger van formaat en opent oktober 2016 haar deuren voor het publiek.

Het Theater/Wereld van Ontmoeting wordt globaal zo groot als een voetbalveld en is op het hoogste punt ruim 30 meter hoog. Opvallend is het golvende groene dak en de transparante gevel. In het interieur worden veel natuurlijke en warme producten gebruikt, zoals hout.

Het Atlas Theater krijgt de beschikking over een grote zaal (ruim 800 zitplaatsen) en een kleine zaal (300 zitplaatsen/800 staplaatsen). Beide zalen krijgen een foyer, waar vanuit bezoekers door de transparante gevel naar buiten kunnen kijken. Naast de zalen komen er in het bijzondere gebouw twee restaurants en een theatercaf├ę, een winkel/merchandising en congresruimten. In theatertechnisch opzicht kunnen straks alle theaterdisciplines worden geprogrammeerd.

De combinatie met de entree voor het nieuwe dierenpark en de overgang naar het nieuwe centrumplein maakt dit gebouw extra bijzonder. Met de vaststelling van het ontwerp is er weer een nieuwe stap gezet in de Centrumvernieuwing Emmen om Emmen nog aantrekkelijker te maken. De exploitatie van het theater komt in handen van het dierenpark Wildlands Adventure Zoo Emmen.

Het Atlas Theater heeft gekozen voor de geïntegreerde Planning-, Ticketing- en CRM- software van LVP Reserveringssystemen. Hiermee wordt de gehele theaterprogrammering vastgelegd, de kaartverkoop verzorgd en beschikt men over een zeer compleet CRM systeem inclusief alle benodigde (online) marketing tools.

De start van de online verkoop van de eerste 3 voorstellingen van Bert Visscher was een groot succes. Al deze voorstellingen waren binnen enkele minuten uitverkocht.

Wij heten het Atlas Theater van harte welkom als nieuwe relatie en verheugen ons op de verdere samenwerking.

Delen via:Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone