Nieuws

Fluisterboten Zutphen kiest voor LVP Ticketingsoftware

Sinds 1996 verzorgt de Stichting Toeristisch Varen rondvaarten met Fluisterboten in Zutphen en omgeving. Een fluisterboot voert in ruim 1 uur langs de mooiste plekjes aan de rivier de Berkel en over de grachten van Zutphen. De fluisteraar (schipper) vertelt op zijn eigen unieke manier over de geschiedenis van de Hanzestad Zutphen en haar historische monumenten langs de route.

Fluisterboten worden voortgedreven door electro motoren die een minimaal geluid maken. Benzine- en diesel-motoren zijn op de Berkel namelijk niet toegestaan.

Ongeveer 35 enthousiaste vrijwilligers treden op als schippers en varen kundig om de barriėres heen die de Berkel en de grachten rijk zijn. In de loop der jaren is het aantal gasten gegroeid naar zo’n 30.000 per jaar.

Voor de kaartverkoop (zowel online als aan de balie) was men op zoek naar een systeem waarmee zowel groeps- als individuele boekingen gemaakt konden worden. Een andere eis was een korte leercurve voor de vrijwilligers. Tot slot zocht men naar een efficiëntie verbetering door alle handelingen binnen één systeem plaats te laten vinden.

De oplossing werd gevonden in de ticketingsoftware TRS van LVP Reserveringssystemen. De binnen TRS aanwezige, uitgebreide rapportages geven direct inzicht in de bezoekersstatistieken en financiële stand van zaken.

Binnenkort wordt gestart met de implementatie zodat alle boekingen voor seizoen 16/17 in TRS gemaakt gaan worden.

Wij verwelkomen Fluistenboten Zutphen als nieuwe relatie en kijken uit naar een fijne samenwerking.

 

Delen via:Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone