Nieuws

Het Hart van Laren start met TRS-Plan en Ticketing

Het Hart van Laren is een prachtige plek om heel Laren te ontmoeten van jong tot ouder, uit alle lagen van de bevolking. En het mooiste is dat alle ruimtes voor iedereen beschikbaar zijn. Dus een schitterende kans om zelf aan deel te nemen. Als sporter of muzikant maar ook als ondernemer initiatiefnemer of ‘gewoon’ inwoner van Laren.

Over Het Hart van Laren:

Brinkhuis
Het gezicht van het Hart van Laren, thuisbasis voor de bibliotheek, het restaurant, de theaterkapel en de Volksuniversiteit. Ook alle Versa welzijnsactiviteiten worden vanuit het Brinkhuis georganiseerd.

Muziekcentrum Schering & Inslag
De plek waar alle muzikale activiteiten van het Hart van Laren worden georganiseerd. Met vaste deelnemers zoals de muziekverenigingen St jan en MCC, accordeon vereniging Aurora en de Gooische muziekschool is er een heel divers aanbod.

Sportzaal
Thuisbasis van tafeltennis vereniging Laren, overdag in gebruik voor leerlingen van College de Brink. Maar ook geschikt ales vergaderruimte.

*************************************************************************

Gezien de vele activiteiten die plaats vinden in Het Brinkhuis, werd gezocht naar een passende oplossing voor de registratie van verhuur van ruimtes en het inplannen van middelen en medewerkers. Tevens zocht men naar de mogelijkheid tickets te verkopen voor de theatervoorstellingen.

De oplossing hiervoor werd gevonden bij LVP Reserveringssystemen. Met het geïntegreerde totaalpakket TRS worden zowel de verhuringen als de voorstellingen geregistreerd. Zonder “dubbele” handelingen zijn de kaartverkoop functionaliteiten direct beschikbaar.

Het Hart van Laren start met het planningsonderdeel voor het inplannen van de events. Begin 2013 zal zij ook het onderdeel ticketing activeren.

Wij verwelkomen Hart van Laren als nieuwe relatie.

Delen via:Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone