Nieuws

Hofplein Rotterdam kiest voor reserveringsoftware van LVP

Hofplein Rotterdam is een theaterbegrip in Rotterdam en omgeving. Het biedt naast jeugd- en jongerenvoorstelling in het eigen theater ook vrijetijdsopleidingen, middelbare school op Havo- en VWO-Niveau en MBO- en HBO-beroepsopleidingen. De verschillende opleidingen hebben in de afgelopen jaren al heel wat (bekende) talenten voortgebracht. Van inmiddels bekende acteurs en dansers tot producenten. Maar ook docenten, ontwerpers, journalisten, dj’s, maatschappelijk werkers, kortom: Hofpleintalenten zijn in alle lagen van de beroepsbevolking te vinden.

Voor het reserveren van ruimtes was men al langere tijd op zoek naar een planningsysteem. Doordat de planningssoftware door diverse soorten afdelingen gebruikt zou moeten worden (plannen leslokalen, verhuur ruimtes, programmering theatervoorstellingen), was een flexibel in te richten pakket een voorwaarde.

Na een gedegen onderzoekstraject bleek TRS-Plan van LVP Reserveringssystemen de beste keuze. In 2016 wordt gestart met de opleidingen en inrichting van de software.

Wij heten Hofplein Rotterdam van harte welkom als nieuwe relatie!

 

Delen via:Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone