Nieuws

Landstede in Zwolle gaat van start met ticketing van LVP

Het Landstede Sportcentrum in Zwolle gaat samen met de heren-eredivisie-clubs Landstede Basketbal en Landstede Volleybal gebruik maken van TRS voor de ticketing. Dit betreft zowel de online kaartverkoop als de verkoop bij de kassa van het Sportcentrum voor aanvang van de thuiswedstrijden.

Met de overgang naar TRS wil Landstede een aantal doelen bereiken.
Allereerst moet de online verkoop in combinatie met e-ticketing ervoor zorgen dat fans eenvoudig een kaartje kunnen kopen, zonder dat ze daarvoor in de rij bij de kassa moeten staan . Met het e-ticket (thuis geprint of op de smartphone) kunnen de fans vervolgens eenvoudig langs de toegangscontrole.
Voor de Landstede-organisatie betekent het op de wedstrijddag veel meer rust en controle (vroegtijdig inzicht in de zaalbezetting en opbrengst, geen rijen, minder kassa-handelingen en minder contant geld).
Tenslotte wil Landstede met behulp van TRS uitgebreide marketing-informatie verkrijgen: wie zijn onze bezoekers, wat is hun bezoekgedrag, hoe kunnen we ze het beste benaderen, op welke acties reageren ze het beste?

Het Landstede Sportcentrum is gastheer voor topsport, breedtesport, onderwijs, zakelijke en feestelijke evenementen. Het beschikt over een topsportzaal voor 1.200 toeschouwers, vijf sportzalen, een danszaal, fitnesscentrum, vier vergaderzalen, een sportcafé en de sfeervolle BusinessLounge.

Het is de thuishaven van Landstede Volleybal (Landskampioen bij de heren in 2013 en 2014 en de huidige lijstaanvoerder in de heren-eredivisie) en Landstede Basketbal (de huidige nummer 2 in de heren-eredivisie).

Delen via:Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone