Nieuws

Liemers Kunstwerk en Musiater selecteren LVP

Sinds 2016 werken de Bibliotheek Liemers, het Liemers Museum, Volksuniversiteit Zevenaar en omstreken en Het Musiater samen in een nieuwe organisatie met een nieuwe naam: Kunstwerk! Deze biedt een stevig aanbod aan allerlei culturele voorzieningen voor de hele Liemers.

De nieuwe organisatie kan nog beter inspelen op de vraag vanuit de markt, met bestaande en nieuwe producten voor een brede doelgroep. Door de samenwerking is er synergie tussen de diverse producten en diensten. Er is cultureel aanbod voor iedereen. Dat kan in actieve vorm, door het volgen van cursussen en opleidingen of passief als toeschouwer van een voorstelling of bezoeker aan het museum.

Gezien het steeds bredere aanbod van activiteiten was Liemers Kunstwerk op zoek naar een gedegen software oplossing, waarmee zowel de ticketverkoop voor theater, bioscoop als museum geregeld kon worden. Na een uitgebreid onderzoek kwam de ticketingsoftware van LVP Reserveringssystemen hierbij als beste uit de bus. De implementatie is inmiddels gestart, zodat Met ingang van seizoen 19/20 gestart kan worden met de verkoop.

Wij zijn er trots op Liemers Kunstwerk als nieuwe relatie te mogen verwelkomen!

Delen via:Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone