Nieuws

Lindenberg Nijmegen kiest LVP Reserveringssystemen

De Lindenberg is het Huis voor de Kunsten in Nijmegen. Hier kan het ontluikende kunstzinnige talent zich ontwikkelen van de eerste voorzichtige schreden tot pronken op het podium. De kenmerken van wat geboden wordt zijn het onaffe, ruwe, ongepolijste en gedurfde culturele aanbod voor jong en oud.

De Lindenberg streeft dit na door het geven van lessen op scholen en in de wijken, het geven van cursussen en lessen aan amateurs in alle kunstdisciplines, het programmeren en organiseren van voorstellingen, optredens, presentaties, concerten en exposities, alsmede het produceren van amateurkunst. De Lindenberg is dé plek waar professionals, amateurs, cursisten en publiek elkaar ontmoeten in een cultureel en kunstzinnig nest.

Cursussen in Kunst
Meer dan 500 cursussen in beeldende kunst, dans, muziek, schrijven of theater. Het brede aanbod voor jong – er zijn al cursussen voor dreumesen vanaf 14 maanden – en oud, geeft je volop keus om je te bekwamen in verschillende kunstvormen. Kijk onder cursussen voor meer informatie

Expo – Podium
Een podium waar beeldend kunstenaars van binnen en buiten de Lindenberg hun kunsten kunnen vertonen. De hele week staan de deuren van de expositieruimte open. Loop gerust eens binnen! Kijk onder Expo-Podium in de programma deelsite voor meer informatie.

Lindenberg Theater
Een groot aanbod in zowel professionele-, als amateurvoorstellingen op vier verschillende podia. Theatermakers en publiek ontmoeten elkaar hier! Kijk onder programma voor onze theateragenda en het kopen van theaterkaarten.

Lindenberg No 23
In Lindenberg No 23 gaan cultureel en culinair hand in hand en is er altijd wat te beleven! Kunstenaars, theatermakers, cursisten, en publiek ontmoeten elkaar in dit theatercafé. Onder het genot van een hapje en drankje genieten van live muziek? Ook dat kan in No23. Kijk onder eten & drinken voor meer informatie.

Lindenberg op school
Onder het motto: ‘kunst en cultuur bereikbaar voor iedereen’ biedt de Lindenberg cultuureducatie aan op scholen en in de wijken. Lessen in beeldende kunst, muziek, theater en dans, maar ook schoolvoorstellingen en concerten behoren tot het brede programma aanbod voor scholen. Kijk onder Op School voor ons educatieaanbod op scholen en in wijken.

**************************************************************

De Lindenberg was op zoek naar een degelijk ticketingsysteem met open interfaces om makkelijk aan te kunnen sluiten op de reeds aanwezige website. Na een uitvoerige selectie kwam LVP Reserveringssystemen hierbij als beste partij naar voren.

Wij verheugen ons op een prettige samenwerking met het team van De Lindenberg!

Delen via:Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone