Nieuws

seatview

Met de introductie van een nieuwe website, heeft Martiniplaza tegelijk gekozen haar klanten meer mogelijkheden te bieden bij het on-line bestellen van tickets:

  • Stoelkeuze op plattegrond
  • SeatView om de klanten een indruk te geven van de zichtlijnen
  • on-line betalen met iDEAL
  • e-ticketing

Met deze extra mogelijkheden geeft men de on-line ticketing een extra stimulans. Wij feliciteren Martiniplaza met de mooie nieuwe website en on-line beleving.

Uit de media:
“Martiniplaza speelt met de nieuwe site, die in samenwerking met iWink is ontwikkeld, in op de moderne wensen van haar klanten en bezoekers. Inmiddels vindt bijna 80% van de totale kaartverkoop plaats via internet en dit percentage blijft toenemen.

Vanaf nu kunnen de beschikbare zichtlijnen thuis op het beeldscherm worden getoond alvorens men een plaatskeuze maakt. Vervolgens kan via internetbankieren worden betaald en kunnen de kaarten meteen thuis worden uitgeprint.

Bovendien biedt de site nu nog meer informatie over de evenementen, bevat het meer beeldmateriaal en alle pagina’s kunnen nu gemakkelijk via ‘social media’ met vrienden worden gedeeld. Ook bezoekers vanuit zakelijke markt zullen verrast worden door een uitmuntende ‘virtuele tour’ die nu door Martiniplaza kan worden gemaakt. Verder is de informatie over de verschillende ruimten meer volledig en is gebruikt gemaakt van nieuw en beter beeldmateriaal.

Met deze nieuwe site wil Martiniplaza het huidige aantal van 300.000 websitebezoekers op jaarbasis verhogen naar een totaal van circa 450.000 bezoekers.”

Delen via:Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone