Nieuws

NUT Noord Beveland en LVP kaartverkoopnetwerk Zeeland

In de gemeente Noord Beveland zijn vele vormen van cultuur aanwezig: cultuurlandschappen, culturele evenementen, cultureel erfgoed zoals molens, kunstuitingen  zowel op professioneel als amateurniveau, muziekverenigingen, kunstspoor enz. De podiumkunst  in deze gemeente wordt vaak georganiseerd door de oudste vereniging van het eiland (sinds 1842) namelijk het NUT Noord-Beveland.

“Het NUT is een vereniging met een actief bestuur dat in het brede spectrum van de podiumkunsten realistische mogelijkheden voor Noord-Beveland aanbiedt, met voor alle leeftijdsgroepen en doelgroepen mogelijkheden. Ook voor het seizoen 2012-2013 zijn we er weer in geslaagd een attractief programma aan te bieden.

Ons streven om dit alles te verzorgen, voor zeer publieksvriendelijke prijzen, wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de gemeente Noord-Beveland. Voor leden van het NUT Noord-Beveland zijn de prijzen vaak nog lager zodat u de kosten van uw lidmaatschap er al snel uit heeft.

Met een bescheiden gevoel van trots presenteren we u dan ook weer ons programma voor het komende seizoen.

Geniet u samen met ons van de voorpret op onze website en noteer uw keuzes op uw kalender. Vergeet dan niet meteen te reserveren want vol is vol!  Kom met ons genieten van de voorstellingen, ook dit seizoen weer voor elk wat wils.  Kijk vooral ook af en toe met ons over uw eigen voorkeursgrenzen heen en laat u eigentijds verrassen.”

Dit seizoen start ook NUT met de kaarverkoop via Stichting Cultuurpodia Zeeland en ondersteund door LVP Reserveringssystemen.

Delen via:Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone