Over LVP Reserveringssystemen B.V.

LVP_pand

LVP Reserveringssystemen B.V. is een softwarebedrijf gespecialiseerd in evenement- en kaartverkoop- systemen in de ruimste zin. LVP is voornamelijk actief in de culturele sector, maar ook in de sport- en recreatie sectoren wordt gebruik gemaakt van haar producten en diensten.

LVP beschikt over eigen ontwikkel- en support afdelingen. De kwaliteit van automatisering, gecombineerd met een hoge kennis van de organisatorische aspecten van kaartverkopende organisaties maakt dat LVP al sinds jaren marktleider in Nederland is, terwijl ook in België en Duitsland organisaties gebruik maken van LVP-software.

Sinds haar oprichting in 1986 automatiseerde zij meer dan 120 theaters en schouwburgen en leverde en onderhield zij het eerste grote landelijke kaartverkoopsysteem: verkoop van alle grote (pop)concerten in Nederland. Aangesloten hierop waren 300 externe verkooplocaties, een callcenter en ook waren kaarten via Internet te koop. Jaarlijks werden 2,5 miljoen kaarten verkocht.

LVP loopt niet alleen voorop als het gaat om gebruikersvriendelijkheid, ook bij het ontwikkelen van software anticipeert zij op de nieuwste ontwikkelingen. Zo was zij de eerste met:

  • Kaartverkoopnetwerken
  • E-ticketing
  • On-line betalingen met iDEAL en de PODIUM Cadeaukaart
  • Een geïntegreerd planning/ticketing systeem.

Naast de levering van systemen verzorgt LVP het onderhoud op hard- en software, geeft training en advies en beschikt over een helpdesk die 24/7 bereikbaar is.

Lees meer over: