Dit zeggen onze klanten

Dit zeggen onze klanten

Natuurlijk kunt u op onze website zien wat wij over LVP en TRS te vertellen hebben. Maar belangrijker is natuurlijk wat onze relaties vinden van ons product en onze ondersteuning. Hier vindt u een aantal reacties van onze relaties.

 

 

 

 

“Sinds deze week zijn we weer druk bezig met de verwerking van de abonnementen. En ik moet jullie zeggen: het is een genot om met de nieuwe versie te werken. Het voert nu – zo vlak voor het weekend – even te ver om alle positieve punten op te sommen, maar ik wilde dit toch graag even kwijt.”

Bert Bos
Hoofd administratie – Theater & Congrescentrum De Molenberg, Delfzijl

 

“Ik moet zeggen dan ik niet eerder zo’n makkelijke en duidelijke ticketing editing module heb gezien. Hiervoor met 3 andere pakketten gewerkt, maar nergens zo makkelijk als bij TRS.”

Arnoud Hartog
Hoofd techniek – Posttheater Arnhem

 

“Het implementatietraject door LVP wordt heel goed verzorgd. In onze organisatie maken we vaker dit soort trajecten mee, maar bij LVP is de begeleiding écht heel goed.”

Henk van Son
Manager Bedrijfsvoering & Staf, Controller – Cultura Ede

 

“We zijn zeer tevreden over de TRS planning software. Het programma is zeer gebruiksvriendelijk.”

Vico Duisings
Directeur – Kulturhus De Breehoek Scherpenzeel

 

“Eén van de krachten van LVP is de ongelooflijke betrouwbaarheid en degelijkheid van zowel de software als de ondersteuning. Daarnaast zien wij de flexibiliteit en openheid als een grote pré. Bij andere systemen krijg je vaak een ‘doosje’ wat doet wat het moet doen, maar bij TRS is alles zelf in te richten en aan te passen.”

Margo Huntink
Hoofd programma’s – De Lindenberg Nijmegen