Dit zeggen onze klanten

lvp-trs-testimonials

Natuurlijk kunt u op onze website zien wat wij over LVP en TRS te vertellen hebben. Maar belangrijker is natuurlijk wat onze relaties vinden van ons product en onze ondersteuning. Hier vindt u een aantal reacties van onze relaties.

 

 

 

 

“De service en ondersteuning vanuit LVP is écht super.”

Richard Wijnveldt
Directeur – Agora Theater, Bioscoop & Congrescentrum, Lelystad

 

“Die betaalverzoeken vanuit de kassa zijn écht f*cking geweldig!”

Bianca Derwort
Hoofd Bespreekbureau – De Kleine Komedie, Amsterdam

 

“Door haar jarenlange ervaring, kent Monique werkelijk álle ins and outs van het LVP reserveringssysteem dat wij in Theater Branoul gebruiken (en beter willen leren benutten). Die deskundigheid weet zij op een eenvoudige en doeltreffende manier over te brengen. Dank voor alle goede en praktische adviezen, jouw getoonde flexibiliteit en sympathieke houding! Je bent altijd welkom in dat kleine vreemde theatertje aan de Maliestraat. (Ik zal een kaartje voor je reserveren in dat mooie systeem…. )”

Anke Kusters-Steinmann
Zakelijk leider / Beleidsadviseur – De Cultuurstrateeg, Roelofarendsveen

 

“Sinds kort verwerken wij onze telefonische reserveringen met iDEAL betaalverzoeken vanuit de kassa. Dat scheelt ons enorm veel tijd en werkt geweldig. Wij zijn er erg blij mee!”

Gerie Wiedenhof
Secretariaat & Kassa – Schouwburg- en Filmtheater De Agnietenhof / Cultuurbedrijf, Tiel

 

“Wij zijn heel blij met de nieuwe versie van TRS. Zeker de kassafunctie in combinatie met touchscreen werkt echt heel makkelijk.”

Minoux ter Burg
Kassa / Financiën / Verhuur – Stadsgehoorzaal, Kampen

 

“Goede service, altijd bereikbaar en worden direct geholpen, altijd vriendelijk. Mijn complimenten voor jullie manier van service verlenen.”

Joke Bleijs
Directeur – De Muzenval, Eersel

 

“Ik moet zeggen dan ik niet eerder zo’n makkelijke en duidelijke ticketing editing module heb gezien. Hiervoor met 3 andere pakketten gewerkt, maar nergens zo makkelijk als bij TRS.”

Arnoud Hartog
Hoofd techniek – Posttheater Arnhem

 

“Het implementatietraject door LVP wordt heel goed verzorgd. In onze organisatie maken we vaker dit soort trajecten mee, maar bij LVP is de begeleiding écht heel goed.”

Henk van Son
Manager Bedrijfsvoering & Staf, Controller – Cultura Ede

 

“We zijn zeer tevreden over de TRS planning software. Het programma is zeer gebruiksvriendelijk.”

Vico Duisings
Directeur – Kulturhus De Breehoek Scherpenzeel

 

“Eén van de krachten van LVP is de ongelooflijke betrouwbaarheid en degelijkheid van zowel de software als de ondersteuning. Daarnaast zien wij de flexibiliteit en openheid als een grote pré. Bij andere systemen krijg je vaak een ‘doosje’ wat doet wat het moet doen, maar bij TRS is alles zelf in te richten en aan te passen.”

Margo Huntink
Hoofd programma’s – De Lindenberg Nijmegen