Planning Software

TRS-Plan-2014

TRS-Plan is het totaalpakket voor planning en beheer van zalen en evenementen. Het is te gebruiken als zelfstandig systeem, maar ook in combinatie met het ticketingsysteem TRS.

Zo kunt u zalen reserveren voor vergaderingen en feesten, maar ook uw voorstellingen in de theaterzalen plannen.

U beheert uw vaste gegevens zoals zalen, locaties, middelen, tariefcodes, dagdelen en personeel. Nadat u deze heeft gedefinieerd kunt u direct aan de slag.

Op het planbord ziet u in één oogopslag de bezetting van uw zalen. U maakt eenvoudig reserveringen via het planbord. Ook kunt u het systeem een beschikbare zaal voor u laten zoeken aan de hand van ingegeven criteria.

Met behulp van standaard templates voor reserveringen en herhalen van reserveringen kunt u niets over het hoofd zien en blijft het aantal handelingen minimaal.

Ook worden uw offerten, bevestigingen en facturen automatisch aangemaakt.

Natuurlijk zijn alle benodigde rapportages voorhanden: roosters, tijdschema’s en verkoop-overzichten. Ook op financieel gebied houdt u de controle met overzichtelijke budgetteringsoverzichten.

Met de combinatie van TRS-Plan en TRS-Ticketing profiteert u optimaal van deze geïntegreerde software. U beschikt hiermee over een management informatiesysteem, waar elke afdeling binnen uw organisatie profijt van zal hebben.

Delen via:Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone