Marketing & Mailing

Marketing & Mailing

De Marketing/Mailing module biedt u alle gereedschappen om uw markt te beheersen.

Alle handelingen met betrekking tot uw klanten worden opgeslagen in het CRM systeem en de historische database. Deze zijn direct opvraagbaar en geven u een beter inzicht in het gedrag van uw klanten. U kunt een profiel van uw klanten opbouwen, gebaseerd op koopgedrag en aangegeven interesse. Afstemming van uw aanbiedingen en arrangementen hierop geeft u de kans uw verkoop te vergroten.

Ook kunt u gebruik maken van een persoonlijk theateradvies aan de hand van een correlatie tussen de verzamelde klantgegevens en hun historie.

Selecties maakt u in een handomdraai met Wizards, die u in een aantal stappen naar het gewenste resultaat leiden.

Klantgegevens worden uitgevoerd naar e-mail, mail-merge of etiket. Of sneller: verzend automatisch uw gepersonificeerde e-mailings naar uw doelgroepen, desgewenst met verschillende nieuwsbrief sjablonen. Inzicht in de resultaten verkrijgt u met behulp van de aanwezige responsemeting en conversie tools.

Natuurlijk kunt u ook statistische analyses uitvoeren. TRS-Marketing bevat kant-en-klare widgets t.b.v. analyses op doelgroepen / marktsegmenten en geeft deze direct grafisch weer. Door de aanwezigheid van CBS- en Kadaster- statistieken krijgt u tevens een goed beeld van geografische spreiding en demografische gegevens.

Lees meer over klantsegmentatie en portfolio analyse in onze nieuwsbrief van april 2015.

 

Delen via:Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone