Marketing & Mailing

TRS-Marketing-2014

De Marketing/Mailing module biedt u alle gereedschappen om uw markt te beheersen.

 

Uw klant staat centraal

Alle (verkoop) handelingen met betrekking tot uw klanten worden opgeslagen in het CRM systeem en de historische database. Deze zijn direct opvraagbaar en geven u een beter inzicht in het gedrag van uw klanten.

 

Inzicht en Akties

U kunt een profiel van uw klanten opbouwen, gebaseerd op koopgedrag en aangegeven voorkeuren. Afstemming van uw aanbiedingen en arrangementen hierop geeft u de kans uw verkoop te vergroten.

Ook kunt u gebruik maken van een persoonlijk advies aan de hand van een correlatie tussen de verzamelde klantgegevens en hun aankoophistorie.

 

Eenvoudig in gebruik door standaard Wizards en Analyse Widgets

Selecties maakt u in een handomdraai met Wizards, die u in een aantal stappen naar het gewenste resultaat leiden.

Klantgegevens worden uitgevoerd naar e-mail, mail-merge of etiket. Of sneller: verzend automatisch uw gepersonificeerde e-mailings naar uw doelgroepen, desgewenst met verschillende nieuwsbrief sjablonen. Inzicht in de resultaten verkrijgt u met behulp van de aanwezige responsemeting en conversie tools.

Natuurlijk kunt u ook statistische analyses uitvoeren. TRS-Marketing bevat kant-en-klare widgets t.b.v. analyses op doelgroepen / marktsegmenten en geeft deze direct grafisch weer. Door de aanwezigheid van CBS- en Kadaster- statistieken krijgt u tevens een goed beeld van geografische spreiding en demografische gegevens.

Lees meer over klantsegmentatie en portfolio analyse in onze nieuwsbrief.

 

Delen via:Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone