Nieuws

PopEi kiest voor TRS-Plan van LVP Reserveringssystemen

PopEi is hèt popcentrum voor Eindhoven en omgeving dat zich inzet voor bands en muzikanten die zich richten op popmuziek in de breedste zin van het woord; van metal tot reggae, van rock tot dance, van bands tot singer-songwriters, van jong tot oud en van beginnend tot gevorderd. Bands en muzikanten kunnen altijd bij PopEi aankloppen voor advies en hulp om zo verder te komen in hun muzikale carriëre. Of het nu gaat om repetitieruimtes, optredens, muziekles of bandcoaching, studio- en video-opnames, onderhoud van apparatuur, promotiemateriaal of communicatietips; PopEi heeft op elk gebied ervaren experts in huis die je graag willen helpen.

PopEi bevindt zich in het Klokgebouw in Eindhoven en beschikt naast de vele oefenruimtes ook over een leuke concertzaal, een gezellig eetcafé en heerlijk terras.

Voor het inplannen van de oefenruimtes en andere activiteiten gaat PopEi gebruik maken van het planning- en zaalverhuur pakket TRS-Plan van LVP Reserveringssystemen. Hierin worden natuurlijk ook de benodigde middelen, horeca opties en medewerkers gepland.

Wij zien uit naar een fijne samenwerking!

Delen via:Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone