Nieuws

Stichting Podia Harderwijk start met TRS Planning & Ticketing

De drie podia van Harderwijk (Estrado, Catherinakapel en Theater Harderwijk), gaan sinds kort verder als één stichting onder de naam ‘Stichting Podia Harderwijk’.

In augustus 2013 vond de bestuurlijke fusie plaats, waardoor de drie podia al onder één bestuur vielen. Met de organisatorische fusie hopen de partijen meer synergie te behalen uit verschillende functies zoals o.a. marketing en communicatie, techniek en administratie.
De eerste stappen hiervoor zijn al gezet. Het bestuur hoopt door deze organisatorische fusie tot een nog beter professioneel cultureel aanbod te komen en een stevigere positie te hebben voor de verschillende partijen waar zij mee samenwerken.

Hiermee is tevens besloten de ticketingsoftware van LVP Reserveringssystemen (waar enkele van de organisaties al gebruik van maakten) uit te breiden met de hiermee geïntegreerde planning software: TRS-Plan. Deze wordt gebruikt voor zowel de programmering als de planning van evenementen en zalen.

Een groot voordeel is dat hiermee van één geïntegreerd totaalpakket gebruik gemaakt gaat worden. Ook het kunnen plannen voor meerdere externe locaties wordt gezien als een groot pluspunt.

Wij heten Podia Harderwijk van harte welkom als één van de nieuwe gebruikers van TRS-Plan!

 

Delen via:Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone