Nieuws

Heerenlogement aan de slag met TRS Ticketing

Theater Het Heerenlogement is een klein, intiem theater in Beusichem – hartje Betuwe – en behoort tot de meest sfeervolle theaters van Nederland. Het is gevestigd in een voormalige paardenstal en biedt plaats aan 130 bezoekers. De sfeer is ongedwongen, publiek én artiesten komen er graag. Het theater wordt op professionele wijze volledig door vrijwilligers in bedrijf gehouden.

Theater Het Heerenlogement is een Klein Podium voor Grote Artiesten. Regelmatig staan grote namen op de planken, maar vaak krijgt ook jong talent hier een kans. Het theaterprogramma is actueel, gevarieerd en van hoog niveau. U kunt genieten van pittig cabaret, muziek in verschillende genres, toneel en pure kleinkunst.

Komend seizoen start Theater het Heerenlogement met TRS-Ticketing van LVP Reserveringssystemen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de in de website geïntegreerde webshop van LVP, on-line betalingen en e-ticketing. Grote stap voorwaarts voor het Heerenlogement is dat alle internetbestellingen volautomatisch afgehandeld worden. Vanaf juli kan on-line besteld worden.

Wij kijken uit naar een prettige samenwerking en wensen het Heerenlogement een succesvolle verkoop toe!

Delen via:Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone