Nieuws

A.F. Vrij Zijn Theater Alkmaar start met ticketing LVP

Stichting A.F. Vrij zijn is een vrijwilligersorganisatie te Alkmaar met een vierkoppig bestuur, bijna 100 vrijwilligers en een eigen Theaterlocatie.

Het A.F. Vrij Zijn Theater heeft de ambitie om drie keer per jaar een eigen theaterproductie te realiseren. Het hele jaar door vinden er activiteiten plaats op creatief gebied. Er zijn repetities en try-outs van andere theatergroepen en koren, workshops, maar ook presentaties, personeelsuitjes, etc.

Men streeft o.a. na:
– Het op een moderne en spannende manier de geschiedenis van Alkmaar vertellen.
– Met scholen uit de omgeving interactief samenwerken en kunst beleven.
– Kinderen uit gezinnen die het niet breed hebben ook de mogelijkheid geven om aan onze culturele evenementen deel te nemen.
– Een van dé toeristische attracties van Alkmaar en de provincie te zijn.

In dit kader worden theaterworkshops, exposities, schilderworkshops, dansworkshops & zangworkshops en eigen theaterproducties georganiseerd; voor volwassenen en vooral ook voor kinderen.

De voorstellingen zijn voor een breed publiek. Kinderen, volwassenen, paardenliefhebbers en geschiedenisliefhebbers: veel mensen voelen zich aangesproken door wat zij doen!

Voor de kaartverkoop heeft men gekozen voor de ticketingsoftware van LVP Reserveringssystemen: gebruiksvriendelijk, goede ondersteuning en schappelijk geprijsd.

De eerste productie “Spelregels” is inmiddels al in de verkoop. Wij wensen A.F. Vrij Zijn veel succes!

 

Delen via:Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone