Nieuws

Bridgin’ The Gap in Ahoy werkt met LVP

In mei 2011 vindt in Ahoy Rotterdam de eerste editie plaats van het grootste hiphopfestival in Europa. Voor de kaartverkoop maakt de organisatie gebruik van het ticket reserverings systeem van LVP: zorgeloze e-ticketing met on-line betalingen en hoogwaardige verkoop van VIP arrangementen.

Naast het voordeel van de snelle implementatie zonder investeringen, was een van de redenen bij de keuze voor LVP dat de kaartgelden direct binnen komen bij de organisatie.

LVP is trots bij te kunnen dragen aan een succesvolle kaartverkoop van dit nieuwe festival.

Uit de media:

“Bridgin’ the Gap “Blueprint of  Quality HipHop” is HET hiphop festival van Nederland. Van oldschool tot newschool en van hardcore tot meer door soul en jazz beïnvloedde artiesten, tot en met de nieuwste artiesten die op eigen bodem voet aan de grond proberen te krijgen met hun muziek. Een festival met alleen maar GOOD HIPHOP MUSIC van wereldklasse.

Naast de originele elementen MC’ing, DJ, Breakdance en Graffiti biedt hiphop ruimte aan een enorme verscheidenheid aan creativiteit. Eigen fantasie begrenst de invulling ervan. Bridgin’ the Gap verwelkomt dit met open armen.

Ook in cultureel opzicht geeft hiphop ruimte aan een grote groep liefhebbers en beoefenaars. Hiphop is DE muziekstroming bij uitstek die in bijna ieder land ter wereld wordt beluisterd en gemaakt, het overschrijdt grenzen en verbind mensen van over de hele wereld.

Bridgin’ the Gap stimuleert aanstormend Nederlands talent en biedt artiesten die nog weinig mogelijkheden hebben om zich aan een groot publiek te presenteren een kans. If you got what what it takes.

Om alle redenen die hierboven genoemd zijn, is er gekozen voor een naam voor dit festival die weergeeft hoe hiphop als verbindend element verschillende creatieve disciplines en mensen van verschillende culturele achtergrond met elkaar verbindt: Bridgin’ the Gap! Blueprint of Quality HipHop.”

Delen via:Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone