Nieuws

Nieuw: Webwidgets voor uw online verkoopproces

Online kaartverkoop was nog nooit zo eenvoudig

Maakt u al gebruik van de nieuwe methode voor internetverkoop? De TRS Webwidgets!

De voordelen van deze methode: eenvoudige integratie met uw website, u bepaalt zelf de opmaak van het bestelproces, responsive, direct alle tarieven zichtbaar en een mooie cross-sell mogelijkheid.

 

Eenvoudig te implementeren

Implementeren is net zo eenvoudig als het opnemen van een Youtube filmpje of Google Analytics code in uw website. U kopieert een blok code (de embed-code) in uw website en de integratie is gereed.

 

Naadloos

Door een thema te kiezen wat bij uw website past zal de TRS Webwidget hier naadloos in opgaan. In het bijzonder geldt dit voor de losse bestelwidgets; deze zijn neutraal vormgegeven.

 

Gemaakt voor mobiel en desktop

De TRS Webwidgets zijn volledig responsive. Ze zijn speciaal ontwikkeld om er mooi uit te zien en te werken op mobiel en desktop.

 

Kies de integratie die bij uw website past

U kunt ervoor kiezen een complete webshop toe te voegen in het door u gewenste thema. Of kies ervoor de elementen die nodig zijn voor kaartverkoop (plattegrond, winkelwagen overzicht, prijsinformatie) los aan uw website toe te voegen, op de plek waar u wilt. Door gebruik te maken van de losse widgets kunt u uw website vormgeven zoals u wilt en toch gebruik maken van de mogelijkheden van de TRS Webwidgets.

 

Meer weten?

Lees verder via:
https://lvpres.freshdesk.com/solution/articles/7000015365-algemene-informatie

U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen; we vertellen u er graag meer over.

Delen via:Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone