Nieuws

Op Hodenpijl kiest voor Planning en Ticketing van LVP

Op Hodenpijl is een bourgondische buitenplaats in Schipluiden – de groene achtertuin van steden als Delft, Den Haag en Rotterdam. In vier gebouwen en twee tuinen komen natuur, cultuur, kunst, gezondheid en welzijn bij elkaar.

“Op Hodenpijl biedt ruimte voor huwelijken, afscheidsceremonies en symposia in de Kerk. Ook bieden we een activiteitenprogramma aan met muziek, cultuur, natuur, gezondheid en bewust leven. In restaurant de Herdershofs serveren we de pure smaken van Midden-Delfland. In de voormalige Pastorie kun je terecht voor gezondheid en welzijn of het huren van een ruimte voor workshop of vergadering. Ouderwets lekker slapen kan in onze Herberg. En op de Levende Buitenplaats – met de stal en moestuin – kun je bekijken hoe alles wat we serveren in ons restaurant groeit en bloeit.”

Voor het plannen en verhuren van ruimtes en bijkomende zaken, was men op zoek naar een gedegen en uitgebreid planpakket. Hierbij is gekozen voor TRS-Plan van LVP Reserveringssystemen. Aangezien men ook activiteiten met kaartverkoop/inschrijvingen organiseert is tevens gekozen voor de met TRS-Plan geïntegreerde kaartverkoopsoftware.

Wij zijn blij Op Hodenpijl te mogen verwelkomen als nieuwe relatie en kijken uit naar een fijne samenwerking.

Delen via:Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone